NATHALIES YOGA

YOGAKURS

Höstterminen 2024 – Yoga i Kalvsviks Bygdegård. Anmälan är nu öppen för alla, både nya och ”gamla” deltagare!

Det här är yogakursen för dig som vill lära dig mer om yoga och kroppen och som vill ha yoga som utmanar dig både fysiskt och mentalt, utifrån dina förutsättningar. Du kommer få röra dig i olika flöden, sträcka ut och stärka musklerna, med utgångspunkt i vad som känns bra i din kropp.

Du får rörelse, stretch, lite kluriga utmaningar här och där, avslappning och en paus från vardagen bara för dig själv! Helt efter din egen förmåga, antingen får du olika alternativ att välja på eller så känner du in själv när något inte passar dig. Inga krav på prestation utan bara kom som dagsformen är.

Plats: Kalvsviks Bygdegård

När: onsdagar 19:30-20:30, 4/9-4/12

Pris: 1950 kr (inkl moms)

Faktura skickas ut via mail ca en vecka innan kursen börjar. Friskvårdsbidrag går att använda: du betalar fakturan och skickar sen bild på fakturan + betalningsbekräftelsen från din internetbank till din arbetsgivare eller friskvårdsföretaget de har anlitat.

Du kommer få ta del av en yogaklass varje vecka under perioden som kursen hålls oavsett om du (eller jag) får förhinder. I samband med terminsstart skickas det ut ett välkomstmail med en inspelad yogaklass som du kan göra hemma om du skulle få förhinder något tillfälle, och om jag skulle bli sjuk någon gång så skickas det ut ytterligare en yogaklass. Under höstlovet v 44 är det endast online så du kan vara med där du befinner dig!

Anmälan till terminen är bindande men platsen kan överlåtas på annan person.

Anmäl eller frågor: maila till info@nathaliesyoga.se.  Begränsat antal platser.

Vinyasa yoga:
Yogakursen passar både dig som är nybörjare inom yoga och dig som är mer erfaren. Vi rör oss i dynamiska flöden i samspel med andningen, med syfte att bland annat bli mer närvarande i kroppen och få stärka och sträcka ut musklerna. Var och en gör rörelserna utifrån sina förutsättningar. Yogan passar dig som vill ha mer fysisk, stundtals lite svettig yoga. Vi står ofta i fyrfota positioner, med eller utan knän i golvet, samt i plankposition, vilket belastar handleder, armbågar och axlar.

Bra att veta:
Ta med dig en yogamatta eller träningsunderlag och gärna en filt och lite varma kläder att klä på innan den avslutande avslappningen. Kanske en liten kudde att lägga under huvudet, och ögonkudde/ögonmask eller en liten sjal att lägga över ögonen så att det blir lättare att blunda och slappna av. Har du yogablock kan du ta med det, annars finns det att låna. En filt kan också vara bra att ha även under resten av klassen, då den kan vikas och läggas under knäna som extra vaddering.

Ha på dig mjuka, sköna kläder som du kan röra dig fritt i, och om du vill så yogar du barfota. Känner du att du har varit igång hela dagen och blivit lite svettig kan det vara trevligt för dem som yogar jämte dig om du tar en snabb dusch innan du kommer till yogan. Undvik parfym och starkt luktande hudvårdsprodukter – för någon som är allergisk eller doftkänslig så kan det störa hela yogaupplevelsen och till och med ge huvudvärk.

Kom gärna ca 10 min innan vi börjar för lite skön vila på din matta, eller för att ge dig själv just den förberedelsen som du behöver innan yogan.

Meddela gärna om du får förhinder! Om jag vet hur många som kommer så kan jag fördela platsen i salen på bästa sätt.

Om du har förhinder en onsdag så kan du göra den inspelade yogaklassen en annan dag när det passar dig.

 

SOMMARYOGA 2024!

I sommar ses vi och yogar utomhus/i en ladugård, och både ”gamla” och nya deltagare är varmt välkomna! Informationen om yogatillfällena kommer komma ut vecka för vecka eftersom det är beroende av hyfsat bra väder. Det kommer finnas både lugnare yogaformer som yinyoga och lymfyoga, samt vinyasayoga, alltså mer fysisk yoga. Det blir drop in, alltså du anmäler dig till ett tillfälle i taget.

För att kunna vara med och få information om när det blir yoga så skickar du din mailadress till mig på info@nathaliesyoga.se, eller via formuläret här på sidan. Håll sedan lite koll även i skräpposten, det händer att mailutskick hamnar där.

close

Håll kontakten via mail!

Är du intresserad av att veta mer om framtida yogaaktiviteter? Anmäl dig här för att få information rakt ner i din mailkorg.